soyl

soyl

01 May, 2014

A selection of FlowersCome closerCloser...
Yes almost there


What do you see? 
-It's all in the Details-


The flowers remind me of my approach to life, people and objects. Sometimes I only see the silhouette and wont bother to look closer because I've seen it before and so I know. It becomes common and expected in my eyes so why even bother.
 I rather use my time for something more important. But what if I just took a minute and focus, I could unfold a story that is much greater then whatever could come to mind.


The Time of your life

-Take the time
Cause what's time?
If you can't stop
 or
 fast forward it
whenever you please-


De bloemen herinneren mij aan mijn eigen kijk op mijn omgeving, als het nou mensen zijn of objecten. Ik heb soms de neiging om door alleen al de vorm te zien te weten wat de inhoud is. Geen moeite te doen om dichterbij te komen omdat ik het al eens gezien heb en dus weet wat zal komen. Waarom? Ik kan mijn tijd voor iets anders gebruiken. Maar wat als ik gewoon even een minuutje neem en focus. Wie weet ontvouwt een verhaal groter dan ik ooit zou kunnen bedenken.


De Tijd van je leven

-Neem de tijd
Want wat is tijd?
Als je het niet kan stoppen
 of
vooruit spoelen 
wanneer je maar wilt-


Love SorayaFrom left to right

1. Lilacs Seringen
2. Flower of an onion Bloem van een ui
3.Gypsophila Gipskruid

No comments

Post a Comment

Hey you... thank you for leaving a note..

SOYL Story.Of.Your.Life. All rights reserved. © Maira Gall.