soyl

soyl

29 April, 2014

Just Finished: The story of the Wanderers
I'm just craving for a vacation to the beach now that I finished this collection. All the conch shells and soft colors just bring me back to the salty wind and calming waves of the sea. Inspired by the mood I also made some sketches.
This story came out exactly how I wanted.
Hope you like it.

Ik ben net klaar met deze collectie en ik verlang echt naar een strandvakantie. De schelpen en de zachte kleuren van de maanstenen brengen me terug naar de zoutige wind en de kalmerende golven van de zee. Helemaal in deze mood heb ik ook de illustraties voor het verhaal gemaakt.
Ik ben tevreden, het is precies geworden als hoe het in mijn hoofd aan het ronddwalen was.
Hoop dat je het mooi vindt.

http://www.shopsoyl.com/nl/

Love Soraya

No comments

Post a Comment

Hey you... thank you for leaving a note..

SOYL Story.Of.Your.Life. All rights reserved. © Maira Gall.